„Вита Простата Център“

„Вита Простата Център“
A A+ A++ A

Създадена преди 20 г., „Вита“ е първото частно медицинско заведение в гр. София. Болницата може да се похвали с дългогодишни традиции в областта на иновациите. В стремежа си да предложи грижа на световно ниво за своите пациенти, неведнъж ръководството на „Вита“ инвестира в съвременна апаратура и технологии за лечение на различни заболявания. В болницата работят доказани специалисти от над 20 области на съвременната медицина, като повечето от тях са специализирали в различни краища на света и до ден днешен продължават да се развиват и обучават за работа с най-съвременните технологии в медицината.

Сред най-динамично развиващите се отделения в МБАЛ „Вита“ е Отделението по урология и съответно „Вита Простата Център“ като част от него. Освен с изключителни специалисти, „Вита Простата Център“ може да се похвали с комплексен подход и множество възможности за лечение на простатните заболявания.

Повече за методите на лечение, които предлага „Вита Простата Център“, разказва пред DoctorOnline доц. д-р Цветин Генадиев – ръководител на Центъра: (с линк към интервюто)

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници