Шеги и закачки в парламента

Шеги и закачки в парламента
Доброто чувство за хумор не изоставя народните представители и в най-трудни мигове. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Доброто чувство за хумор не изоставя народните представители и в най-трудни мигове. Дори когато дните на Народното събрание в този състав са преброени.

Стачки, бунтове, консултации при президента - все неща, които не могат да помрачат ведрото настроение на народните представители.

Депутат от ГЕРБ около 14 часа се суетеше в парламентарния бюфет какво да обядва. Той дълго се чуди, недоволен от полупразните рафтове, и искаше супа, каквато очевидно нямаше пред него.

„Е-е-е, искате да се наядете като за последно“, контрира кулинарните му претенции депутатът от Коалиция за България  Петър Мутафчиев, известен шегобиец в левите среди, предаде БГНЕС.

Депутатът, чието име никой не можа да си спомни, се опита да възрази, не осъзнал закачката, а Мутафчиев го пресрещна от друга страна: „И за какво ви е сега тази ратификация днес, да не би да се готвите да си изнасяте парите в Швейцария“, запита го той с дяволита усмивка, с което съвсем развесели опашката за кюфтета.

Наистина днес за огромно учудване на депутати и медии в програмата на Народното събрание, по предложение на ГЕРБ, влезе точката за ратифициране на спогодба с Швейцария за избягване на двойното данъчно облагане на доходите и на имуществото.

На депутата от управляващите в оставка съвсем му се отяде, отнасяйки с бърза стъпка към масите супата, която вежливите жени от бюфета направиха всичко възможно да му осигурят.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници