Благоевград: Бойко Борисов да си ходи

Благоевград: Бойко Борисов да си ходи
Около 800 души се събраха отново пред общината в Благоевград. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бойко Борисов да си ходи, не искаме прах в очите, всички партии вън, искаме мажоритарни избори, призоваха събралите се на поредния протест срещу монополите, ЧЕЗ и кабинета на ГЕРБ в Благоевград.

Около 800 души се събраха отново пред общината в Благоевград под дъжда, съобщи БГНЕС.

"Разграничаваме се от дамите до г-н Борисов, които се обявиха за "водачи" на протестите, защото още вчера ние отказахме всякакви преговори с него", каза Людмила Манова, организатор на протестите в Благоевград, започнали на 28 януари.

Последваха скандирания "оставка, оставка". "Не ни задоволяват лъжите и прахта в очите, които ни хвърли премиера", допълни Манова.

"Всичко това, което прави Бойко Борисов – самоназначава, уволнява, показва, че вече няма кадри, вън всички", призоваха изказващите се пред микрофона на своеобразния "Хайдпарк" пред община Благоевград.

"В момента премиерът се опитва да потуши гнева на хората, аз не искам да ми намали тока, а да си ходи", призова трети.

Последваха отново възгласи "Оставка", "Оставка", "Вън"! "Протест, докато не си отидат и трите енергийни дружества и Бойко с тях", призоваха от микрофона.

"Никакви партии вече, искаме мажоритарни избори, да изберем хора от нас, които да ни представляват, а не 23 години все продажни политици да не управляват", призоваха протестиращите.

Всички събрали се на седмия протест в Благоевград коленичиха и запалиха свещи, за да почетат паметта на Апостола на свободата.

#Благоевград #протест #Бойко Борисов #министър-председател на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници