Волен: Напусналите „Атака“ депутати са купени

Волен: Напусналите „Атака“ депутати са купени
Днес, 21 декември, се проведе Национален сбор на партия „Атака“, след като още четирима депутати напуснаха ПГ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Волен Сидеров, смята, че депутатите, които напускат „Атака“, са взели пари за това.

„Сигурно са предлагани пари и на други депутати“, каза лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров. Според него напусналите депутати са „купени“ от управляващите.

„Това е покупка на депутати, на всеки един от тях му предлагат по 17 000 лв. на месец на човек и на този подкуп явно те не са успели да устоят“, каза лидерът на „Атака“, цитиран от БГНЕС.

Сидеров предполага, че са предлагани пари и на други депутати, защото атаката срещу партията му, която определи като „подкупна и подмолна дейност“ тече от месеци.

Според него и моментът на напускане не е случаен – точно в деня, в който е обявено, че ще се провежда Националният сбор на партията.

„ГЕРБ-аджийските мафиоти си нагласиха така нещата, че да ударят в деня, в който правим Национален сбор“, каза Сидеров.

Той изрази своето съжаление, че издръжливостта срещу купуване у депутатите на опозицията е много ниска. Сидеров анализира, че по същия начин е имало и удари от страна на управляващите и към РЗС, когато партията на Янев се е заявявала като опозиционна сила.

Лидерът на „Атака“ обяви за пореден път в последните месеци, че „ГЕРБ начело с Бойко Борисов управлява по един мутренски начин България“.

Така според него този, който критикува и се обявява за опозиция, е подлаган на удари и на репресии, затова сега има такива и срещу „Атака“.

Той изброи предните 6 напуснали депутати, които определи като „крадци на партийна субсидия“, и пресметна, че по нареждане на Цветан Цветанов 238 хил. лв. от последния транш на субсидията на „Атака“ са прехвърлени в касата на ГЕРБ, защото те са заявили принадлежност към ГЕРБ.

„Аз питам Цветанов и Борисов: До парите на „Атака“ ли опряхте, нещастници такива? Че да крадете от партийната субсидия на партията, която ви даваше рамо две години“, каза Сидеров.

Според него този удар на „мутренско–милиционерска мафия“ показва какви са коректността и начинът за разбиране на демокрацията и на правилата и на регламента от ГЕРБ и „неговия вожд Борисов, както и подвожда Цветанов“.

Волен Сидеров каза още, че двамата месеци наред са го лъгали лично, че никога няма да приемат принадлежност на отцепниците от „Атака“ при тях, но са направили точно обратното. Така той посочи, че за него премиерът и вицепремиерът са „лъжци и крадци“.

Целта според Сидеров е да се удари финансово партията, на която е лидер. Той каза още, че така Борисов разкрил маската си на „непочтен човек, на действащ задкулисно лъжец, измамник и демагог“.

Сидеров изтъкна, че няма никаква разлика между БСП, ГЕРБ и ДПС и всички партии, които са управлявали България.

#Цветан Цветанов #Бойко Борисов #управляващи #ДПС #БСП #ГЕРБ #напуснали #партия #„Атака“ #Сидеров #Волен Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници