Стоянка Мутафова получи сметка за парно за 3000 лв.

Стоянка Мутафова получи сметка за парно за 3000 лв.
Имам 700 лева пенсия, а сметката ми за парно е 3000 лв... Обади се една госпожа и ми вика: Ще Ви съдим, плащайте. Сега плащам на части, разсрочено по 500 лева, разказва голямата актриса. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Над 3000 лв. сметка за парно е получила голямата българска актриса Стоянка Мутафова, разказва тя пред вестник „24 часа".

„Имам 700 лева пенсия, а сметката ми за парно е 3000 лв... Обади се една госпожа и ми вика: Ще Ви съдим, плащайте. Сега плащам на части, разсрочено по 500 лева, а чух, че други давали само по 100-ина," обяснява Стоянка Мутафова.

Актрисата допълва, че и сметката за ток не е никак малка, и споделя „Оцеляваме трудно, ако може да перифразирам, „Остаряваме бавно"...

„Но трябва и да живееш. Печелила съм много пари, но съм ги харчила. Щом съм ги похарчила, значи не са били чак толкова много. Има артисти-бизнесмени, но не съм от тях. Аз си знам моето поприще, за него съм родена," разказва Стоянка Мутафова.

„Все пред очите са ми оние стари кранти - кобилите, които впрягаха навремето в гальоти да влачат въглища от гарата. Кожа и кости, жилите им изпъкнали. На края падат от изтощение и край. И водят някоя друга взела-дала на това място...Та и ние така...като тия кобили. Ама на, не се научих да стоя мирно," разказва още голямата българска актриса.

#Стоянка Мутафова #вестник „24 часа" #ток #високи сметки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници