Задържаха жена за три заплахи към Борисов по телефона

Задържаха жена за три заплахи към Борисов по телефона
В интервал от 10 минути на телефони в полицията в Омуртаг са постъпили три обаждания със заплахи срещу премиера. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Задържаха 28-годишна жена, отправила три заплахи срещу премиера на телефоните на полицията в Омуртаг, съобщиха от ОДМВР - Търговище.

В интервал от 10 минути на телефони в дежурните части на полицията в петък са осъществени три последователни обаждания със заплахи, насочени срещу премиера Бойко Борисов, съобщи „24 часа“.

Установено е, че обажданията са от домашен телефон. В хода на извършената проверка е изяснено, че позвъняванията са от 28-годишна жена от село в община Омуртаг.

По първоначални данни телефонната терористка е с психическо заболяване.

Това е третата заплаха, отправена към Борисов по телефона от началото на месеца. Във вторник бе задържан и 35-годишният безработен ром Иван Койчев от пловдивското село Караджово, заплашил Борисов с бомба.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов също бе заплашен с бомба, но в сряда. Тогава бе задържан 38-годишен криминално проявен варненец, който съобщил два пъти на телефон 112: „Сложих бомба на Цветан Цветанов“.

#Бойко Борисов #министър-председател на България #Цветан Цветанов #Омуртаг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници