Венета Харизанова е новата „Мисис България“

Венета Харизанова е новата „Мисис България“
Победителките в конкурса „Мисис България 2011“. Снимка: Светослав Славчев
A A+ A++ A

Моделът Венета Харизанова спечели титлата „Мисис България 2011“ на 13-ото издание на националния конкурс за красота за омъжени дами, съобщиха организаторите.

15 финалистки, избрани от близо 600 кандидатки, се бориха за короната „Мисис България 2011“ на конкурса в четвъртък вечерта в София.

Венета Харизанова спечели титлата „Мисис България 2011 Вселена“, а останалите победителки, определени от жури, съставено от бивши носителки на короната, са: Венелина Милева – „Мисис България 2011 Свят“; Катя Роуз – „Мисис България 2011 Европейски съюз“; и Александрина Иванова – „Мисис България 2011 Земя“.

„Мисис България 2011 Вселена“ Венета Харизанова е от София, магистър по маркетинг и мениджмънт, работи като модел и актриса.

„Мисис България 2011 Свят“ Венелина Милева, също от София, е офталмолог. Със съпруга си създават очна клиника. Майка е на 2 деца – момче и момиче.

„Мисис България 2011 Европейски съюз“ Катя Роуз е от София, с икономическо образование. Майка на две деца. Работи като мениджър в международни фирми.

„Мисис България 2011 Земя“ Александрина Иванова е от Стара Загора. Завършила е здравен мениджмънт и работи като медицински представител. Майка е на 2 деца.

По време на конкурса се проведе и благотворителна акция за събиране на средства за третия курс на лечение на 2-годишния Натанаил, който страда от детска церебрална парализа по иницитива на Милена Шаркова – „Мисис България 2008“ и „Мисис Континенти 2009“, съобщиха от организация „Мисис България“.

Дарителската сметка за 2-годишния Натанаил, предоставена от организаторите на „Мисис България“, е:

IBAN – BG 96 BPBI 7938 1054 9981 02 , BIC: BPBIBGSF

в ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД (Пощенска банка)

#Мисис България #конкурс за красота #Венета Харизанова #модел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"