Още трима в реанимация след запоя, докарал тийнейджърка до кома

Още трима в реанимация след запоя, докарал тийнейджърка до кома
Още трима души са приети в реанимацията на болницата в Благоевград след пиянския запой в село Прадеш, след който 18-годишно момиче изпадна в кома. Снимка: Архив
A A+ A++ A

Още трима души са приети в реанимацията на болницата в Благоевград след пиянския запой в село Прадеш, след който 18-годишно момиче изпадна в кома.

А.Д. злоупотребила с домашна ракия и бира в неделя вечерта, докато се подлагала на гладуване. К.К. (на 16 г.) също е в кома, предаде БГНЕС.

Още двама от същата компания са в болницата с алкохолна интоксикация. Лекарите организират да бъдат закарани в Клиниката по токсикология на „Пирогов“ в София.

18-годишната девойка се прибрала вкъщи към 5:00 часа сутринта в понеделник. Целия ден спала непробудно, а вечерта получила силно главоболие.

Тъй като девойката имала проблем с килограмите, решила да се подложи на пълна диета и не се хранила поне 3 дни преди запоя.

Към 3:00 часа през нощта срещу вторник момичето е прието в Спешно-приемно отделение на болницата в Благоевград, но по-късно изпаднала в състояние на кома. Поставена е на командно дишане и към 6:15 часа е транспортирана до отделението по реанимация.

#село Прадеш #Благоевград #кома #домашна ракия #бира

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници