Делото „Октопод“ се отложи, защото обвиняем паднал в банята

Делото „Октопод“ се отложи, защото обвиняем паднал в банята
През август 2012 г. СГС остави в ареста Алексей Петров, като отказа да измени мярката му за неотклонение Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Софийски градски съд отложи делото „Октопод“, защото единият от подсъдимите паднал в банята и си счупил ребро, съобщава в. „24 часа“.

Подсъдимият по делото „Октопод“ Цеко Йорданов е паднал в банята и има счупено ребро и плеврален излив. Отсъствието му отложи днешното заседание по делото срещу Алексей Петров, Антон Петров, Кирил Топалов, Марчело Джотолов, Янко Попов и Цеко Йорданов.

Йорданов е представил на вниманието на съда медицински удостоверения и заявление, че не може да се яви на заседанията на Софийския градски съд по делото до края на февруари. 

СГС ще разглежда отново „Октопод“ на 6 март.

Призованата за изслушване като свидетел по делото Нешка Робева също не се яви днес. Нейният мотив - служебен ангажимент.

Името на Робева „изплува“ от показанията на един от основните свидетели по делото - Георги Цветанов. Той я набеди, че е припечелвала от лихварска дейност.

Подсъдимите по делото „Октопод“ са обвинени за образуване или ръководене на организирана престъпна група, както и за участие в ръководството на такава група, която чрез използване на сила или внушаване на страх включва сделки или извлича облаги.

#делото "Октопод" #Цеко Йорданов #Софийски градски съд #Алексей Петров #Антон Петров #Кирил Топалов #Марчело Джотолов #Янко Попов #Цеко Йорданов #Нешка Робева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници