Октай се ядосал на Доган заради побой над доведения му брат?

Октай се ядосал на Доган заради побой над доведения му брат?
С Октай не сме толкова близки, че да тръгне да отмъщава за мен. Не съм му разказвал за случая – не знам откъде може да е научил, коментира доведеният брат на нападателя. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Побой над доведения му брат от гардовете на Ахмед Доган през 2008 г. може да е провокирал Октай Енимехмедов да нападне публично лидера на ДПС Ахмед Доган, допускат близки на 25-годишния мъж от Бургас.

Доведеният брат на Октай – Светлан, е син от първия брак на втория съпруг на майката на Октай – Айше.

Светлан Атанасов работи като оператор в бургаската телевизия СКАТ и бил нападнат от гардовете на Ахмед Доган през 2008 г., докато снимал репортаж в Созопол, разказва вестник „Труд“.

Самият Атанасов обясни пред вестника, че заедно с колега от телевизията били в градчето да правят нощни снимки. Засекли се с гардовете и започнало спречкване.

„Незнайно защо те си помислиха, че снимаме тях, и ни се нахвърлиха. Имаше агресия, дърпане и удари“, спомня си операторът.

„С Октай не сме толкова близки, че да тръгне да отмъщава за мен. Не съм му разказвал за случая - не знам откъде може да е научил“, добавя Светлан Атанасов за мотивите на Енимехмедов.

#ДПС #Ахмед Доган #Октай Енимехмедов #вестник „Труд"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници