Сидеров посегна на журналист в НС заради неудобен въпрос

Сидеров посегна на  журналист в НС заради неудобен въпрос
След брифинг на „Атака“ в сградата на Народното събрание Сидеров ритнал над глезените журналиста от агенция „ПИК“ Лъчезар Лисицов, който му задал видимо неудобен въпрос. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров срита журналист в парламента.

След брифинг на „Атака“ в сградата на Народното събрание Сидеров ритнал над глезените журналиста от агенция „ПИК“ Лъчезар Лисицов, който му задал видимо неудобен въпрос, предаде БГНЕС.

Лисицов попитал Сидеров какво е правил в петзвезден хотел в Париж с колежката си Деница Гаджева, както твърди информация на телевизия „Скат“.

След случая журналистът разказал пред медиите, че Сидеров се ядосал на настояването и докато вървели по коридорите на парламента, той, придружаван от Десислав Чуколов, издърпал Лисицов в стаята на тяхната парламентарна група.

Чуколов заключил стаята, Сидеров издърпал диктофона от ръката на журналиста и го изблъскал в стената, след което последвало ново блъскане, за да бъде избутан Лисицов от стаята.

Журналистът помолил да му върнат диктофона, но Сидеров и Чуколов не го направили, след което Лисицов се върнал отново в стаята, но бил посрещнат от Чуколов с думите: „Излизай! Изчезвай!“.

След това последвал нов ритник от изнервения Волен Сидеров с думите „Изчезвай!“, след което член на „Атака“ се появил и върнал диктофона.

Лисицов е подал жалба в Пето районно срещу Сидеров, предаде „Дневник“.

Лисицов показа раната, която има на крака, която е с натъртено, зачервено място и с охлузване.

Депутатът Десислав Чуколов отрече изцяло версията на журналиста, заявявайки, че не той и Сидеров са блъскали в началото Лисицов в стаята на „Атака“, а че той е напирал и е влязъл.

Депутатът от „Атака“ коментира, че журналистът на „БЛИЦ“ не е бил ритан нито от Чуколов, нито Сидеров, а той с крака си е опитал да предотврати затварянето на вратата пред себе си и така се е наранил.

Чуколов покани пред камерите свидетел на случилото се - симпатизант на „Атака", който случайно бил в помещението.

Свидетелят поясни, че журналистът дръпнал Сидеров в гръб за сакото, държал се грубо и след като ме у било отказано да разговаря, ритнал вратата.

#журналист #„Атака" #Волен Сидеров #Десислав Чуколов #Парламент #въпрос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници