Борисов: Аз не целувам мъже, да се целуват БСП и ДПС

Борисов: Аз не целувам мъже, да се целуват БСП и ДПС
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Аз не се целувам с мъже, заяви премиерът Бойко Борисов в Пловдив като продължение на изказването си от сутринта, че БСП набира сила, когато се целува с ДПС и тази целувка е единственият шанс на социалистите да спечелят втория тур на президентските избори на 30 октомври.

Лидерът на ДПС Ахмед Доган обяви подкрепата си за кандидатпрезидентската двойка на БСП Ивайло Калфин и Стефан Данаилов в изборната нощ, като уточни, че в замяна ще поиска „една хубава целувка“.

Борисов коментира това изказване на Доган пред Нова телевизия в петък сутринта по следния начин: „Дали Станишев ще го целува, дали Първанов, дали Калфин... Стефан Данаилов няма да ходи да се целува, той е определен“.

По-късно Станишев отговори на подмятанията на премиера: „Аз не съм се целувал с г-н Доган, Бойко Борисов е“ и припомни, че преди време министър-председателят беше подарил кученце на лидера на ДПС.

„Сега ако не се е състояла още целувката, трябва да отидат да целуват, за да ни бият“, коментира в петък следобед Борисов, цитиран от Дарик радио.

Според министър-председателя ДПС и ГЕРБ са двете партии, които са се представили най-добре на изборите и затова в неделя балотажът ще е между тях.

„ГЕРБ спечели всички големи градове, а ДПС си взе своите райони“, отбеляза премиерът.

Той добави, че в момента Ахмед Доган е единственият политик извън ГЕРБ, който може да определя какво да се случва в държавата.

„Факт е, независимо дали ни харесва или не, че това, което каже Доган, на практика става“, подчерта Борисов.

Той заяви, че за първи път президентът може да бъде избран и без гласовете на ДПС и ГЕРБ се опитва да докаже това. Според Бойко Борисов кандидатът на БСП не може да победи без подкрепата на Ахмед Доган.

Борисов каза още, че спекулациите за недействителни бюлетини от страна на БСП са започнали още преди изборите.

„Нека да се види при преброяването от ЦИК, че сега броят им ще е същият като на предишните избори“, коментира той и добави, че „от БСП се мъчат да създадат една истерия, че слабият им изборен резултат се дължи на манипулации“.

#бюлетини #изборен ден #балотаж #президентски избори #избори 2011 #ГЕРБ #БСП #ДСП #Сергей Станишев #Ахмед Доган #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2011
Последно от Избори 2011

Всички новини от Избори 2011 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници