Станишев: Борисов целува Доган, не аз!

Станишев: Борисов целува Доган, не аз!
Лидерът на БСП Сергей Станишев, който показа снимка, на която Ахмед Доган и Бойко Борисов се поздравяват с целувка. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Аз не съм се целувал с г-н Доган, Бойко Борисов е, отвърна лидерът на БСП Сергей Станишев на сутрешното изказване на премиера, че „БСП става силна, ако се целува с ДПС“.

Водачът на ДПС Ахмед Доган обяви подкрепата си за кандидатпрезидентската двойка на БСП Ивайло Калфин и Стефан Данаилов в изборната нощ, като уточни, че в замяна ще поиска „една хубава целувка“.

По повод това изказване на Доган министър-председателят Бойко Борисов заяви пред Нова телевизия в петък сутринта, че Доган си играе с БСП „като котка с мишка, като батко с малко дете“.

„Дали Станишев ще го целува, дали Първанов, дали Калфин... Стефан Данаилов няма да ходи да се целува, той е определен“, каза още премиерът.

Сергей Станишев заяви, че е провокиран от тези подмятания на Борисов, на пресконференция по-късно в петък, съобщи агенция „Фокус“.

„Бойко Борисов подарява кученца на тези, които най-много уважава, включително на г-н Доган, така че да не обяснява врели-некипели”, коментира лидерът на БСП.

Той припомни, че такъв подарък от премиера са получавали както американският президент Барак Обама, така и руският премиер Владимир Путин.

Станишев добави, че балотажите между БСП и ДПС в някои общини не са битки, които се провеждат за първи път.

„Ние си имаме наши кандидати, те си имат техни и се конкурираме. Борим се за спечелване на изборите там, където сме конкуренти”, каза още той.

#изборен ден #избори 2011 #балотаж #Ахмед Доган #БСП #ДПС #Бойко Борисов #Сергей Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2011
Последно от Избори 2011

Всички новини от Избори 2011 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници