18-годишни момче и момиче са загиналите на магистрала „Тракия”

18-годишни момче и момиче са загиналите на магистрала „Тракия”
На място са починали 18-годишната Ф.З. и също 18-годишният С.Н. – и двамата от София. Снимка: БГНЕС, Архив
A A+ A++ A

Момиче и момче, и двамата на 18-годишна възраст, са загиналите в тежката катастрофа на автомогистрала „Тракия“ в сряда, при която бяха ранени още трима души.

Причините за пътния инцидент, който се случи на 82-рия километър в посока София, са неправилно изпреварване през аварийната лента и несъобразена скорост, съобщиха в четвъртък от областната дирекция на МВР в Пазарджик.

20-годишният А.М. от столицата е управлявал „БМВ Х5“ с несъобразена скорост, като е предприел изпреварване отдясно през аварийната лента.

Младият водач загубил управление над джипа и се блъснал последователно в разделителната мантинела и в подпорна колона на надлез между селата Динката и Щърково.

На място са починали 18-годишната Ф.З. и също 18-годишният С.Н. – и двамата от София.

В МБАЛ-Пазарджик са транспортирани и настанени с опасност за живота шофьорът и пътуващият в автомобила 16-годишен младеж.

Най-стабилно към момента е състоянието на 19-годишната Р. Ф., която също се е возела в автомобила, тя е с фрактура на рамото и охлузвания.

На водача на автомобила е взета кръвна проба за лабораторен анализ. По случая е образувано дознание, уточниха от полицията.

#МВР #Пазарджик #София #Динката #Щърково

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници