Как да посрещнем годината на Змията

Как да посрещнем годината на Змията
В България се е наложило неприятно мнение за змиите, докато в страните от Изтока те се считат не само за мъдри, но и за красиви и често ги сравняват с жените. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

За да донесе годината на Змията благополучие, късмет и успехи трябва да я посрещнем подобаващо и в нейните цветове.

Новогодишните тоалети ще бъдат издържани в цветовете, които символизират змията - зелено, тъмносиньо, сиво, бели и черни люспи, съветва вестник „24 часа".

Желателно е дамите да облекат нещо, което подчертава формите им. За бижута пък трябва да изберете брилянти, аквамарин, черен опал и нефрит.

Змията не понася шума и излишните движения. Ето защо е хубаво да й „угодите", като я посрещнете кротко, в тесен семеен кръг.

В България се е наложило неприятно мнение за змиите, докато в страните от Изтока те се считат не само за мъдри, но и за красиви и често ги сравняват с жените.

Според китайския календар, годината на Водната Змия, или годината на Черната Змия, ще дойде на 10 февруари 2013 г. и ще продължи до 31 януари 2014 г.

Основните символи на годината на Черната Водна Змия са колебливостта и нестабилността. На хората през тази година ще се наложи внимателно да обмислят и претеглят всичко, преди да вземат каквото и да било решение, защото Змията символизира мъдростта и обича хората, които разсъждават.

Под знака на Змията са родени хората, появили се на бял свят през годините 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.

През 2013 г. родените под знака на Змията бавно и без особено желание ще се променят. Те внимателно ще се вглеждат в околните и ще изберат някого, когото да следват и въз основа на неговите действия ще моделират своята собствена линия на поведение.

Планетарните аспекти обещават активен социален живот. Змията трябва да се концентрира и да действа открито и активно. Ако представителите на този зодиакален знак осъзнаят необходимостта от излизането от сянката, ги очаква успех. Подкрепа в успешното придвижване напред ще окаже присъщата на Змията дисциплинираност. Като резултат - годината може да донесе богати придобивки.

#Китай #Нова година

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници