Жената, бутната под мотриса, била жертва на опит за грабеж

Жената, бутната под мотриса, била жертва на опит за грабеж
Опит за грабеж е причината за нелепия инцидент, при който 48-годишна жена падна на релсите пред мотриса на метростанция „Люлин" в София. Снимка: bnews.bg
A A+ A++ A

Опит за грабеж е причината за нелепия инцидент, при който 48-годишна жена падна на релсите пред мотриса на метростанция „Люлин" в София.

32-годишен мъж най-вероятно е опитал да издърпа дамската чанта на тежко пострадалата жена, съобщи директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов, цитиран от информационна агенция „Фокус".

„Тя е имала късмет и не е със сериозни наранявания. Жената е вън от опасност, лекарите в „Пирогов" са я прегледали, но все пак ще я оставят за наблюдение тази вечер," допълни още Валери Йорданов.

Мъжът е задържан за 24 часа, а в сряда събраните показания на свидетели и материалите от видеокамерите ще бъдат докладвани на дежурния прокурор.  

Движението на метрото беше възстановено бързо. Оглед на мотрисата ще бъде извършен в депото, а не на място, защото в противен случай хората трябвало да чакат по спирките на метрото два часа.

#метростанция „Люлин" #метро #София #мотриса #СДВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници