Борят се за живота на 6-годишно момче, катастрофирало с майка си

Борят се за живота на 6-годишно момче, катастрофирало с майка си
6-годишно момченце е с опасност за живота, след като майка му катастрофира тежко на пътя Хасково–Харманли рано сутринта в петък. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

6-годишно момченце е с опасност за живота, след като майка му катастрофира тежко на пътя Хасково–Харманли рано сутринта в петък.

Инцидентът е станал около 6:30 ч. в района на „Бряговските завои“, предаде Дарик.

Лекият автомобил „Рено“, управляван от 34-годишната жена, е излязъл от пътя и се е преобърнал. Тя е карала с несъобразена с пътните условия скорост на заледен участък. Семейството е от кърджалийското село Нови пазар.

Пострадалото дете е в много тежко състояние с контузии на белия дроб и на главата. Изпаднало е в безсъзнание и е с опасност за живота. Транспортирано е в болница в Пловдив, където е настанено в хирургично отделение и лекарите се борят да го спасят.

Майката не е пострадала. Пътят не е бил затворен заради инцидента, но движението е било затруднено.

От Пътна полиция съобщиха, че на пътя между харманлийските села Поляново–Константиново са закъсали 3 ТИР-а. Пътят е непроходим. Тировете все още не са изтеглени.

Те са минали покрай селата, защото пътят Симеоновград–Харманли е затворен за движение заради ремонт.

По-рано от АПИ съобщиха, че в областите Габрово, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Сливен, Търговище, Разград, Силистра, Шумен, Добрич, Русе и Бургас се затваря цялата пътна мрежа за моторни превозни средства с тегло над 3,5 тона.

#Хасково #Харманли #катастрофа #бедствено положение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници