Двама мъже изгоряха при пожар в Етрополе

Двама мъже изгоряха при пожар в Етрополе
Сигналът за горяща сграда на бул. „Руски“ в Етрополе е подаден на телефон 112 около 1:55 часа през нощта срещу понеделник. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Двама мъже - на 60 и 55 години, загинаха при пожар в къща в Етрополе, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-София.

Сигналът за горяща сграда на бул. „Руски“ в Етрополе е подаден на телефон 112 около 1:55 часа през нощта срещу понеделник.

Незабавно към адреса били насочени пожарникарски и полицейски екипи. Повече от шест часа пожарникарите са се борили за потушаването на огнената стихия, тъй като къщата била стара с гредоред.

Около 6:30 часа във все още горящата сграда били открити силно обгорелите тела на двама души.

Установено било, че единият от тях е собственикът на къщата - 60-годишен мъж, който е бил без постоянна работа и е зависим от алкохол. Втората жертва е 55-годишен приятел на собственика.

По първоначални данни пожарът е предизвикан от печката на твърдо гориво след проявена небрежност от страна на почерпените мъже.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Телата са изпратени в столицата за съдебно- медицинска експертиза.

За изясняване на точните причини за трагичния инцидент е назначена пожаро-техническа експертиза. По случая в РУП-Етрополе е образувано досъдебно производство.

#Етрополе #пожар #алкохол #твърдо гориво #печка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници