M3 Communications Group, Inc. избрана за Superbrand 2012–2013

M3 Communications Group, Inc. избрана за Superbrand 2012–2013
Основателят и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc. Максим Бехар получава наградата на Superbrands за най-силния бранд на българския PR пазар за 2012–2013 г. Снимка: M3 Communications Group, Inc.
A A+ A++ A

M3 Communications Group, Inc. е най-силният бранд на българския PR пазар за 2012–2013 г. според глобалната програма Superbrands. Компанията получава престижния приз за четвърти пореден път.

M3 Communications Group, Inc. е водеща PR компания в България с 18-годишна история. През годините е осъществила над 5200 проекта за близо 250 клиенти, някои от които са отличени с престижни международни награди. Сред клиентите на M3 Communications Group, Inc. са български и международни компании, лидери на пазара за недвижими имоти, енергетика, бързооборотни стоки, куриерски услуги, козметика и др.

Награди Superbrands получиха също BMW в категорията „Автомобили"; „Домейн Бойар" в категорията „Напитки – вина"; Apple за „Технологии"; Уникредит Булбанк във „Финансови услуги – банки"; „Маджаров" в категорията „Храни – месни продукти", HAPPY за „Ресторанти и кафенета" и др.

Superbrands България е част от глобалната програма, която оперира в над 80 страни и промотира водещите марки на националния пазар, както и добрите бизнес практики.

Отличията за Superbrands се определят след гласуване на членовете на независимото експертно жури – Борда на Business Superbrands Bulgaria, и чрез национално гласуване на потребителите в интернет. Експертното жури се обновява всяка година и се формира от специалисти в следните три области: авторитетни представители на маркетинговата индустрия, мениджъри на ключови компании и бизнес организации, както и водещи журналисти от влиятелни медии. Председател на Борда на Superbrands за този проект е г-жа Венелина Гочева, президент на Издателския борд на Медийна Група България Холдинг. И тази година партньор на Superbrands в провеждането на националното гласуване на потребителите в интернет е водещият Институт за пазарни проучвания GfK Bulgaria.

Това е четвърта награда за M3 Communications Group, Inc. за 2012 г. През август управителят на компанията Максим Бехар получи отличие за „Изпълнителен директор на годината" в категория „Маркетинг и PR" на Stevie Awards. През октомври в Мумбай той бе отличен като „Бизнес комуникатор на десетилетието" на Индийската асоциация за бизнес комуникации. Същия месец PR експертът бе обявен за „Мениджър на годината" според онлайн гласуването на списание „Мениджър" и bTV.

M3 Communications Group, Inc. oсигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, уеб услуги, разработване и печат на рекламни материали, медия планиране и купуване, планиране и организиране на корпоративни събития, кризисен мениджмънт, лобиране, маркетингови концепции, медия мониторинг.

Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е широко признат като експерт по комуникации. Той е творческа личност с влияние в българския политически и бизнес живот.

M3 Communications Group, Inc. е партньор на най-голямата PR компания в света H+K Strategies, част от WPP Group PLC, от 12 години.

#M3 Communications Group #Superbrands #PR #Максим Бехар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници