Акушерство и гинекология в болница „Вита“

Акушерство и гинекология в болница „Вита“
A A+ A++ A

Създадена преди 20 г., „Вита“ е първото частно медицинско заведение в гр. София. В МБАЛ „Вита“ работят доказани специалисти от над 20 области на съвременната медицина. Сред тях са и специалистите от Отделението по акушерство и гинекология.

Акушерството и гинекологията се занимават най-общо с профилактиката, диагнозата и амбулаторното лечение на гинекологичните заболявания при жените от всички възрасти, както и с ранното откриване и наблюдение на бременността, раждането, следродовия период.

Основна насока в работата на специалистите от МБАЛ „Вита“ са ендоскопските (безкръвни) операции, които дават възможност за по-бързото и лесно възстановяване на пациентите при минимална болка, липса на усложнения и отличен козметичен резултат.

Освен консервативните методи за лечение и традиционните операции в АГ отделението на болница „Вита“ се извършват лапароскопски гинекологични операции:

-      Операции при заболявания, свързани със стерилитет, кисти, ендометриоза и миоми на матката, извънматочна бременност;

-      Диагностични и оперативни хистероскопии при ендометриални полипи, миомни възли, стерилитет;

-      Лапароскопски хистеректомии.

Ето какво обясни специално за DoctorOnline д-р Тихомир Савчев – специалист ендоскопска хирургия в акушерството и гинекологията и Управител на МБАЛ „Вита“:

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници