Сняг на парцали заваля в Родопите

Сняг на парцали заваля в Родопите

стоп кадър

A A+ A++ A

Зимата се завърна с пълна сила по високите части на Родопите, сочи справка на "Фокус". Обилен сняг вали в момента в района на Пампорово.

След обяд ще остане облачно, на места, главно в Южна България и североизточните райони ще превали дъжд. Вятърът ще е умерен, от северозапад, в Източна България – от североизток. Максимални температури - между 7° и 12°. По-късно от северозапад облачността ще започне да се разкъсва и да намалява.

През нощта ще бъде предимно ясно, ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, в София – около 1°. Утре преди обяд ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-северозапад. След обяд облачността ще е променлива, често значителна, но ще е почти без валежи. Максималните температури ще бъдат между 10° и 15°.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд - често значителна, но само на отделни места в Централния Балкан ще превали слаб сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 2°, на 2000 метра – около минус 4°.

#сняг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници