Лили Иванова пред втория най-важен момент в кариерата си

Лили Иванова пред втория най-важен момент в кариерата си
Повече от 12 000 души ще събере Лили Иванова на грандиозния си концерт в зала „Арена Армеец“ в четвъртък вечерта. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Повече от 12 000 души ще събере Лили Иванова на грандиозния си концерт в зала „Арена Армеец“ в четвъртък вечерта.

Тя е първият български изпълнител, който ще направи шоу от подобен мащаб в столичната зала, предаде Дарик.

Събитието беше обявено още в началото на април, а преди двайсетина дни билетите за него свършиха. Това принуди организаторите да пуснат допълнителни места, макар и с недобра видимост към сцената.

Концертът на Лили Иванова ще започне в 20:00 часа, а вратите на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени за публиката му два часа по-рано.

Повече от 30 музиканти ще излязат на сцената на залата заедно с Лили Иванова. Всички те са обединени под името Grand Li Orchestra. Идеята за него е на цигуларя Васко Василев, който е добър приятел на певицата.

Живко Петров, Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Калин Вельов, Михаил Йосифов ще се включат в спектакъла. По време на него Лили Иванова се очаква да изпее над 20 песни. Повечето от тях ще са нови. Няколкото й стари хита, които най-вероятно ще прозвучат, също ще са в нов аранжимент на Живко Петров.

За предстоящия си концерт в „Арена Армеец“ самата Лили Иванова признава, че е вторият най-важен момент в кариерата й, след като през 2009 г. се качи на сцената на прочутата парижка зала „Олимпия“.

#Стоян Янкулов-Стунджи #Васко Василев #Grand Li Orchestra #зала „Арена Армеец" #концерт #Лили Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници