Организаторите на протеста срещу мигрантите от събота с позиция

Организаторите на протеста срещу мигрантите от събота с позиция

фейсбук

A A+ A++ A

Московски агенти във властта дестабилизират България чрез безконтролна нелегална миграция, се казва в изявление на организациите, стоящи зад протеста в столицата срещу нелегалните мигранти от 10 март.

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1506
Във връзка с крайно манипулативното и невярно изявление на Министерски съвет на Република България относно протестите в столицата срещу нелегалните мигранти, в което се прави внушение, че зад тях стои кремълската агентура и че те са с цел трупане на популярност, поради предстоящите избори, ние като организатори сме длъжни да изясним истината:

Дори една бърза справка за нашите организации веднага показва, че те са младежки патриотични формации, а не партии и съответно не участваме в избори. Отношението ни към режима в Кремъл, не само е декларирано официално, но и наши активисти са участвали и организирали различни хуманитарни акции в подкрепа на украинската кауза, украинските бежанци (които са истинските бежанци у нас), доброволческите формирования, включително и са доставяли хуманитарни помощи на място в Украйна.

Също така, благодарение на серията акции организирани от нас, властите бяха принудени да премахнат Монумента на окупационната червена армия в София. Тоест, твърденията на Министерски съвет са абсолютно неверни.

Нещо повече, ние считаме, че зад настоящия постоянно засилващ се проблем с нелегалните мигранти, който става все по-осезаем, стоят именно прикритите московски агенти в настоящето управление. Всеки, който се опитва да омаловажи проблема, подкрепя нелегалната миграция и прикрива престъпленията, работи именно в полза на кремълската политика за дестабилизация на Европа.

Тези групи нелегални мигранти, съставени почти изцяло от млади мъже в боеспособна възраст, се вкарват в цяла Европа именно с цел да дестабилизират държавите. В последния си анализ за рисковете Европейската агенция за гранична и брегова охрана Фронтекс буквално предупреждава за увеличаващо се инструментализиране на мигрантите от страна на режима в Кремъл и, че целта е дестабилизирането на ЕС или отделни страни членки, което застрашава поддържането на правото и реда или опазването на националната сигурност.

Полша от години предупреждава за тази политика и как Беларус, под давление на Москва вкарва нелегални мигранти в ЕС. Информация за това, че Москва очевидно използва бежанците като оръжие срещу Европа и оказва влияние върху някои от основните бежански маршрути, се появи и в националния британски ежедневник „Телеграф", позоваващ се на британските тайни служби.

Следователно изказването на Министерски съвет е в противоречие с информацията от службите за сигурност на ЕС, като същевременно спомага за нагнетяване на напрежението, каквато е и целта на Москва.

Доколко ситуацията е под контрол и проблем не съществува, както твърдят от МС, показва фактът, че бе разпоредено полицейски сили с автоматично оръжие да патрулират из улиците на столицата ни. Междувременно обаче отново се появи информация за инциденти с мигранти, а жителите на квартал "Овча купел" се принудиха да излязат на протест заради постоянните проблеми, предизвикани от мигрантите.

Впрочем и самата статистика, посочена в изявлението на МС, всъщност потвърждава тезата ни - процентно мигрантите извършват несравнимо по-голям брой престъпления, отколкото българските граждани.

А опитът да се омаловажи нападението извършено от близо тридесет нелегални мигранти над няколко непълнолетни български момчета и едно момиче, като някаква битова свада между две, едва ли не приятелски групи, е меко казано циничен. Не само, че не става въпрос за сбиване, а за жесток побой над деца, но и не е истина, че жертвите са познавали нападателите.

Исканията на нашия протест са за незабавни мерки срещу вихрещата се мигрантска престъпност, затворен характер на центровете за настаняване на нелегални мигранти (те са престъпници, тъй като е престъпление незаконното влизане в страната ни), както и поетапна екстрадиция на всички нелегално влезли пришълци, а също и на мигранти, получили право на пребиваване, но извършили престъпления. Политика, различна от тази обслужва силите желаещи да дестабилизират страната ни и Европа.

#протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници