Снимки на ченге до клуба на Нотариуса се появиха на бял свят

Снимки на ченге до клуба на Нотариуса се появиха на бял свят

АКФ

A A+ A++ A

Антикорупционния фонд публикува снимка на втори служител на МВР пред частния клуб на Мартин Нотариуса и задава нови въпроси към вътрешния министър Калин Стоянов, който вчера каза в интервю, че няма информация униформени да са пазили разстреляния Божанов.

На двата кадъра, публикувани от Антикорупционния фонд е един и същ човек. На единия е с полицейска униформа, а на втория е със спортно облекло, а зад него се вижда табелата на SS Club, в който са ходили съдии и прокурори.

"Кой е този човек и какви позиции заема в СДВР? По нечие нареждане ли е бил пред "SS клуб" или е извършвал частна услуга? Движил ли се е той с Мартин Божанов и осигурявал ли му е с картата си достъп до определени институции? Подавани ли са сигнали към МВР с неговото име за извършвани услуги за "частна" охрана на Мартин Божанов?" Тези въпроси задават от Антикорупционния фонд.

В четвъртък те публикуваха друга снимка - на съдружника на Нотариуса Евлоги Петров, формален собственик на фирмата, стопанисваща SS Club.

Зад него, на влизане в заведението, се вижда мъж с тъмни очила и униформа на Специални операции за борба с тероризма. От фонда попитаха Стоянов кой е човекът, какво прави пред частния клуб на Нотариуса и отново дали са подавани сигнали, че барети работят на частно при него. Отговори към момента няма.

#Мартин Божанов - Нотариуса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници