Не откриха ДНК от Семерджиев по въздушната възглавница!

Не откриха ДНК от Семерджиев по въздушната възглавница!

БГНЕС

A A+ A++ A

Софийският апелативен съд разпита една от свидетелките по делото срещу Георги Семерджиев за катастрофата на столичния булевард "Черни връх", където загинаха две момичета.

Съдът разпита Велина Аршинкова при закрити врата по нейно искане заради разкриване на обстоятелства от личния живот. Свидетелският ѝ разказ продължи около час, а след това стана ясно, че тя не е шофирала колата, а е била на задната седалка. Според нея не е шофирал и обвиняемият Георги Семерджиев.

Аршинкова твърди, че автомобилът е бил управляван от трето лице - непозната за нея жена. Предполага се, че това е Елена Йорданова. По думите на Семерджиев това е втората свидетелка по делото.

Въпросната Елена Йорданова обаче до момента не се е явявала пред съда, нито е била открита на посочения адрес. Апелативният съд ѝ даде последна възможност да се яви на следващото съдебно заседание. Ако тя не го направи, ще бъде заличена от списъка със свидетели по делото.

А междувременно стана ясно, че при поредната експертиза на въздушната възглавница не е открита никаква ДНК на Семерджиев. Според адвоката на близките на едно от убитите момичета, това е поредния опит за протакане на делото, а следващото заседание ще бъде на 6 март.

#Георги Семерджиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници