Специализирана акция в Пазарджишко, има много задържани

Специализирана акция в Пазарджишко, има много задържани
A A+ A++ A


Специализирана полицейска операция е проведена през изминалото денонощие на територията на Пазарджишка област.

Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Проверени са 1496 души, 1422 моторни превозни средства, 53 търговски обекта, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи. За установени нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за българските лични документи са издадени 52 акта и 282 фиша.

ОД на МВР-Пазарджик
Установени са общо 25 престъпления, като в арестите на районните управления са задържани 12 души. Стоянов посочи, че сред задържаните е дилър на наркотици. При проверка на лек автомоби 34-годишен мъж, пътуващ в него, изхвърлил на пода на колата суха листна маса. У него били открити и две полиетиленови топчета със същото съдържание.

Оказало се, че става дума за синтетичен канабиноид с обща маса над 105 грама. Мъжът е множество криминални регистрации, осъждан и изтърпявал наказания "лишаване от свобода".

В хода на операцията са задържани още трима мъже и една жена, притежаващи наркотични вещества. От тях са иззети различни количества синтетичен канабиноид, марихуана, амфетамин и хероин.

Задържан е и 26-годишен шофьор, който се опитал да подкупи пътни полицаи с 50 лв., за да не бъде санкциониран като нарушител по Закона за движение по пътищата. В началото на месеца при поредната полицейска акция в Пазарджишко бяха задържани девет души.

#полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници