Геро със смразяващ разказ за преживяна катастрофа

Геро със смразяващ разказ за преживяна катастрофа

БТА

A A+ A++ A

Със смразяващ разказ за преживяна катастрофа Геро стъписа последователите си в социалните мрежи. Оказа се, че актьорът и тв водещ, когото скоро ще гледаме в "Като две капки вода", е преживял истински ужас на пътя, който като по чудо не свършва фатално.

"Качването на килограмите ми дойде след тежка катастрофа 2000 година. Станахме сутринта с родителите ми и към 8 тръгнахме към Шипка. Ръмеше много леко. Качихме се и спускаме към Казанлък и на един десен завой виждам камион в моето платно. Той в последният момент се дръпна, аз ударих спирачки и колата стана като шейна и се ударих челно в него.

"Това, което го дават по филмите, че животът ти минава като на лента за част от секундата е вярно", каза актьорът пред show.blitz.

"В първия момент си помислих, че съм си размазал лицето, виждах размазано. Двигателят почти беше в купето, цялата предница беше смачкана. Гледам шофьора на камиона идва към мен и си викам: "Сега трябва да се бия и с тоя", а той попита дали съм жив.

Бърза помощ дойде от Казанлък, търсиха къде е трупът, като видяха колата. Викам им "аз съм шофьорът на колата".

Лежах три дни в болницата в Казанлък. Заведоха ме да ми леят куршум", разказва още Геро.

"Уплахата излезе на оловото. След това минах три пъти по същия маршрут, за да преодолея страха. Най-страшното беше за майка ми и баща ми. Те бяха зад мен и всичко това стана пред очите им.

#Герасим Георгиев-Геро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници