НСО показа как e охранявала Росен Желязков в Киев (СНИМКИ)

НСО показа как e охранявала Росен Желязков в Киев (СНИМКИ)

Инстаграм/НСО

A A+ A++ A

"За нас е чест да изпълняваме мисията си навсякъде и безусловно, включително в зони на военни конфликти". С този коментар от Националната служба за охрана разпространиха в официалния си профил в Инстаграм снимки от посещението на председателя на Народното събрание Росен Желязков и депутати в украинската столица Киев преди седмица.

Снимка: Инстаграм/НСО

От кадрите се вижда как тежковъоръжени гардове от НСО пазят първия човек в държавата и народните представители, които имаха ключови срещи в Киев, включително с президента Володимир Зеленски.

Снимка: Инстаграм/НСО

На 7 февруари българската делегация стана свидетел на руски ракетни удари по Киев и други украински градове. Депутатите и председателят на парламента бяха в бомбоубежище и видяха от първо лице пред какво се изправя населението на Украйна ежедневно.

Пътуването на Желязков и депутатите до Украйна и обратно отне общо 24 часа с брониран влак. Те определиха визитата като пълна с изненади, отбелязва dir.bg.

Снимка: Инстаграм/НСО

"4-5-годишни деца, които спокойно и търпеливо стоят и изчакват заедно с родителите си да отмине въздушната тревога. В последните две години това е ежедневието им. Тяхното детство е белязано от тези ежедневни и еженощни тревоги. Не знам тези деца какво ще си спомнят, но със сигурност това ще остави траен отпечатък", коментира Росен Желязков след завръщането си в България.

Снимка: Инстаграм/НСО





Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници