Тотомилионерът от Перник дарява част от джакпота

Тотомилионерът от Перник дарява част от джакпота
Рекордният джакпот Росен Русинов от Перник раздели с друг късметлия, пуснал фиш в Бобошево. Снимка: „Монитор“
A A+ A++ A

Чувствам се както преди да ударя шестицата, заяви тотомилионерът от Перник Росен Георгиев Русинов, който в неделя стана с 4.7 милиона лева по-богат.

Рекордният джакпот Росен, популярен в града като Джуджето, раздели с друг късметлия, пуснал фиш в Бобошево.

„Още като казаха, че късметлията от Перник е пуснал фиш с комбинация, ми стана ясно, че съм аз. Знаех, усещах, че съм аз. Чак след това проверих числата. Не съм бил лишен от пари и досега. Вече съм ги „похарчил“ парите от тотото. Нямам кредити, но ще обновя техниката на фирмата си от камиони и фадроми. Ще си оправя положението на фирмата, всичко старо ще махна“, каза за намеренията си Росен, цитиран от Дарик.

Росен Джуджето е на 47 години, семеен е, с две деца. Сигурно и те се радват, каза късметлията.

„Част от сумата ще даря за благотворителни цели, на хора, които имат нужда, но още не съм решил къде и кого да подпомогна. Има време, цял месец, докато ги взема. Има и за това. Аз и преди съм дарявал, давал съм, когато видя човек в нужда“.

„Не ме е страх, че знаят кой е спечелилият. Самият аз казах на приятелите си още вчера и ги почерпих“, сподели за радостта си перничанинът.

Купонът за „милионите“ е бил в кафене в пернишкия квартал „Могиличе“, научи Дарик.

„Винаги, който иска, намира начин. Затова казах: Аз съм. Не ме е страх. И да бях скрил, има начини да се разбере при кого са отишли парите“, смята Росен.

След силното земетресение на 22 май с епицентър край Перник Росен Джуджето направи курбан за здраве за комшиите си от квартал „Монте Карло“.

#Перник #тото #Джуджето #Бобошево #Монте Карло #земетресение #22 май

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници