Илия Златанов от „8-те джуджета“: В България нещата се решават по мутренски

Илия Златанов от „8-те джуджета“: В България нещата се решават по мутренски

Стоп кадър/Евроком

A A+ A++ A

В момента Любена Павлова живее в жилище на Нотариуса в същата кооперация, пред която беше изпълнено възмездието над него. Това, което е жалкото, че в България нещата се решават не по правосъден начин, а по чисто мутренски.

Това заяви Илия Златанов пред Сашо Диков по “Евроком”.

Аз очаквам, че и след него ще има други многознаещи свидетели и ще им бъде затворена устата, добави Златанов.

Между мен и Нотариуса е непряко отношението. Аз даже не бях чувал за него по време на моята сага с “8-те джуджета”, докато не излезе интервюто с Ивайла Бакалова, изясни Златанов. "Впоследствие той се включи към ОПГ “Осемте джуджета”. Директно се включи като консултант и поддръжник на Любена Павлова."

"На първа инстанция в Градски съд, в която водех дело срещу Любена Павлова и нейните извращения по повод претенциите ѝ към моите активи и фиктивното решено дело в градски съд и изпълнителен лист. Сътрудник от Антикорупционния фонд не беше допускан да присъства на делото, за да наблюдава как се движи. Но Нотариуса там през цялото време седеше и водеше записки и след това се упражняваше натиск върху съдии и други хора.", разказа той.

"Кристиян Христов, който в две интервюта си призна, че е подставено лице и под натиск се бори да ми отнеме фирмите, лице на което му дариха 21 мои автомобила и още няколко милиона лева. Той ги раздаде на лица, които са допринесли за ОПГ “Осемте джуджета”. Това лице е горд зет на прокурор от Апелативна прокуратура Русинова. Тук също може да се види симбиозата магистратура - престъпен свят.", допълни Златанов.

"За съжаление, като при творците когато някой художник си отиде го оценяват, и като застрелят някой престъпник, тогава се сещат колко закононарушения има той", смята той.

#Илия Златанов #Осемте джуджета #Мартин Божанов - Нотариуса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници