Кой е разстреляният Мартин Божанов - Нотариуса?

Кой е разстреляният Мартин Божанов - Нотариуса?

фейсбук

A A+ A++ A

Както по-рано съобщихме, Мартин Божанов - Нотариуса беше застрелян тази вечер в София.

Убийството е станало по време на смяната на охраните в комплекса. Чули са се изтрели. Колата на Божанов не е засегната. "Около 19:20 се чуха изстрелите. Точно се сменяхме с колегата", разказва един от охранителите - Кирил Иванов.

Предполага се, че дейността на Мартин е причината за убийството. Той е бил заподозрян за различни измами. Твърди се, че Нотариуса и бандата му са заграбили над 200 апартамента само в София. Според стари публикации, в далаверите са замесени висши полицаи. Измамените най-често са възрастни хора и наследници на имоти, твърдят от "България днес".

Преди години Нотариуса се прочу с това, че стана първият клиент на комисията за конфискация на незаконно богатство "Кушлев". През далечната 2008 г. комисията "Кушлев" отне имущество за 430 000 лева от Божанов, след като той е осъден за измама с имоти.

По публикации в разлини медии се твърди, че убитият може да прехвърли всеки имот, който клиента му поиска, срещу 70% от реалната цена на имота. Според други твърдения, Нотариуса се появявал на своите срещи с кола и охрана от една от държавните агенции. Според публикации в различни сайтове, съпругата на Нотариуса е разследващ полицай от ГДБОП.

Някой свързват Нотариуса и с Пепи Еврото, като се твърди, че те са си помагали с връзките си в съдебната система. Споре други твърдения Нотариуса не е имал нужда от Еврото, защото сам има мрежа от хора на висши позиции в съдебната система.

Това е трето убийство в София от началото на годината.

#нотариус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници