Съсед разказа потресаващи подробности за убийците Габи и Краси - държали детето на Пейо голо

Съсед разказа потресаващи подробности за убийците Габи и Краси - държали детето на Пейо голо
A A+ A++ A

Бургаският общински съветник от ПП СБОР Владимир Павлов разкри смущаващи подробности за Габриела Славова-Пеева и Красимира Трифонова, които потресоха България с убийството на Пейо Пеев.

Оказа се, че те живеят срещу неговия дом в ж.к."Лазур" от три години и половина. През целия период създавали огромни проблеми на всички живущи в сградата. Буквално за часове се изпокарали със съседите, а на някои от тях обявили открита война. Един от тях бил самият той. Владимир Павлов твърди, че е нападнат от Красимира с кол.

"Запазих мълчание няколко дни след скандалният случай с двете садистки. Е, оказа се, че след покойният вече Пейо, аз съм вторият най-пострадал и тормозен човек в България от тройцата Красимира Трифонова (майката), Габриела Савова (дъщерята) и баба Тона Трифонова. По неведоми пътища те се настаниха в жилището срещу нас. И така се оказахме комшии с тях врата срещу врата. Както се полага за новодошли, без да ги познавам въобще, предложих да им помогна с качването на багажа и мебелите. Така се запознах и с покойния Пейо, с който двамцата пренесохме и качихме всичко без даже и те да помогнат. Веднага ми направи неприятно впечатление тъщата Красимира, която се изживя на тартор и започна да ми разпорежда кое и какво да нося, все едно съм й длъжен и някакъв слуга. Трите така и не пипнаха и една чантичка. Уморен след цял ден носене, даже не ми казаха и едно благодаря, но странното бе, че до края на деня, вече бяха поставили рекорд да се скарат с почти всички обитатели на блока", разказа Владимир Павлов пред колегите от сайта Флагман.бг.

Семейната кола на трите жени била бус Мерцедес, струващ около 120 хил.лева, разказа той. По думите му те изобщо не се грижили за момченцето от Пейо, с което живеели. Той смята, че детето е било малтретирано. Ходило голо и босо през ноември, а нито един от съседите му не останал с впечатление, че Габриела е грижовна майка.

Самата тя настоя за по-лека мярка уж да се грижи за децата си, които обаче бяха изведени от дома й от социалните. В последните два дни Габриела дава интервюта през вратата си в столичния кв."Изгрев" и настоява да си върне двете момченца.

По думите на Владимир Павлов и в този момент бабата - Тона Трифонова живеела в жилището. За нея се знае, че е от Черноморец, имала вила в местността "Червенка", но заради дъщеря си и внучката се преместила в Бургас.

#убития Пейо Пеев #Пейо Пеев #Габриела Славова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници