Чалга певачката Диона бе спипана да шофира надрусана с кокаин

Чалга певачката Диона бе спипана да шофира надрусана с кокаин
A A+ A++ A

Чалга звездата Диона е била арестувана. Певицата е заловена да шофира с положителна проба за кокаин.

Спряна е за проверка във вторник на бул. „България". Полицаите са арестували и отвели Диона в Шесто РПУ. Взета ѝ е и кръвна проба.

Диона започва да се занимава професионално с музика през 2016 година. Участвала в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса. Участвала е и в различни риалити формати. Тя е дипломант от Великотърновския университет, специалност "Политология".

Диона е поредната популярна личност, която бива задържана да шофира в нетрезво състояние.

Миналата година певицата Белослава беше задържана при шофиране в нетрезво състояние и на 18 янеари получи наказание „4 месеца условно с 3 години изпитателен срок". Книжката ѝ е отнета за шест месеца, като се наложи да плати и глоба от 150 лв.

Журналистът Ивайло „Нойзи" Цветков също беше задържана за това, че е шофирал под влияние на алкохол. На 17 ноември 2023 г. той беше спрян за проверка, а дрегерът отчита 2,12 помила алкохол. На автомобилът му е наложен запор, а той е освободен срещу гаранция от 15 000 лв.

Шеф Андре Токев пък беше заловен да шофира пиян на 26 октомври 2021 г. Кръвната му проба отчете 1,9 промила, а клипче в социалните медии показа как топ готвачът шофира само по джанта. За провинението си той влезе във Варненския затвор за 3 месеца. Книжката му беше отнета за година и половина, като той плати и глоба в размер на 450 лв.

#Диона

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници