Задържаха насилника, който претрепа жена си в Пловдив, а после пусна обява в сайт за розови услуги с нейния номер

Задържаха насилника, който претрепа жена си в Пловдив, а после пусна обява в сайт за розови услуги с нейния номер
A A+ A++ A

Арестуваха мъжа, който прати 24-годишната Ванеса в болница след жесток побой, съобщиха от пресцентъра на пловдивската полиция. Той е задържан за едно денонощие във Второ районно управление. Това се случва, след като насилникът бе обявен за общодържавно издирване.

По първоначални данни 29-годишният Цветомир Пенков е с дебело криминално досие и присъди. Той в момента е в изпитателен срок заради присъда за шофиране след употреба на наркотици.

Миналата седмица 24-годишната Ванеса бе приета по спешност в пловдивска болница. Жертвата е постъпила за лечение в УМБАЛ "Свети Георги" с хематоми по цялото тяло и лице, счупени таз, крака и ребра. Първоначално пред медиците е поддържала версията, че нараняванията са заради падане по стълбите, но малко след това признала истината за домашното насилие, на което е подложена не за първи път.

Във фаталния ден мъжът е оставил жена си в безпомощна и кървяща, със счупен таз и бедро, и е избягал заедно с едногодишното им дете. Има данни, че той е карал Ванеса да чисти кръвта, която струи от нея, въпреки че костта на крака й е стърчала навън. Той е оставил детето им при родителите си, които живеят във Видин и се скрил. Родителите на Ванеса са успели заедно с полицията да вземат детето, но твърдят, че Цветомир продължил да заплашва момичето.

Пенков остана около седмица след побоя на свобода, като през това време поства вулгарни шеги и различни постове във фейсбук профила си, дори публикува обява за секс услуги в alo.bg, като е дал номера на жената, която след нанесените травми, ще остане близо 2 месеца на легло. "Не вярвай на никого, животът е пълен с фалшиви хора!", "Силен човек е този, който е удрян от съдбата и нараняван от хората, но въпреки това има силата да остане добър, усмихнат и справедлив", пише Пенков в профила си, заемайки позата на жертва.

#домашно насилие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници