С тази уникална рецепта за оризови нудли с пресни зеленчуци ще си оближете пръстите

С тази уникална рецепта за оризови нудли с пресни зеленчуци ще си оближете пръстите

pixabay

A A+ A++ A

В рубриката "Денят като гозба" на "Фокус" своите рецепти представя едно семейство мечтатели и добротворци - Биляна и Тихомир Тодорови. Тяхната мечта е да вдъхновят все повече хора да водят осъзнат и по-добър живот. Част от него е лесният достъп до истинска и здравословна храна.

Главното действащо лице в компанията е Тихомир, защото има солиден опит в ресторантьорския бизнес. Биляна като дългогодишен предприемач отговаря за връзката с клиентите и пазарното позициониране на семейния бизнес - платформата за здравословно хранене Blagodaria.bg.

Рецептата, която днес ще ви предложим е оризови нудли с пресни зеленчуци.

"Всъщност могат да варират пак като различни опции. Това са стандартни оризови спагети, които стават за секунди. Просто цялата рецепта е за 5-6 минутки, много бързо", обясни Тихомир.

Трябват ви оризови нудли и зеленчуци, каквито имаме в хладилника, въпрос на предпочитание червена-зелена чушка, тиквичка, каквото имате. Гъби, праз лук

"Нарязваме ги, задушаваме ги и ги смесваме леко. После като акцент допълнително можем да сложим своев сос, можем сусам да поръсим, който да запечем леко на тигана. Също така можем да добавим сурово кашу или стафиди", каза още той.

"Леко пикантен вкус можем да сложим също", препоръча Тихомир.

#ориз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници