ВИДЕО Диана Русинова: АПИ пак се гаври с нас - ето го състоянието на Дюленски проход

ВИДЕО Диана Русинова: АПИ пак се гаври с нас - ето го състоянието на Дюленски проход
A A+ A++ A

Пътният експерт Диана Русинова за пореден път показва отчайващите състояния, в които се намира пътната мрежа у нас и вади на показ безумията, сътворени от АПИ:

В това видео може да видите какво е състоянието на Републикански път III-906 известен още като Дюленски проход (старото му име е Айваджишки проход). Както и сами можете да се уверите това е поредният проход в Стара планина или още един третокласен път, който е изоставен на произвола на съдбата от Агенция "Пътна инфраструктура". Тук няма да намерите пътни знаци, мантинели, пътна маркировка, на места дори и асфалтът липсва, но за сметка на това сте длъжни да заплатите винетка, за да може да го използвате.

Провалът на АПИ при управлението на пътната инфраструктура е страховит. Тази институция е доказала, че е тотално неспособна да се справи със задълженията, които има съгласно закона за пътищата. Не зная с какви очи служителите в тази агенция и ръковоството й си взимат заплатите.

Преди да споделя тази публикация погледнах и в системата на АПИ - Лима и път III-906 не е посочен като затворен, т.е. към момента той е отворен за обществено ползване. До кога ще ни се налага да търпим този административен произвол и тормоз налаган от АПИ?

#Диана Русинова #АПИ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници