Дженифър Лопес сбъдва мечтата на българските си фенове

Дженифър Лопес сбъдва мечтата на българските си фенове
Дженифър Лопес излиза на сцената на зала „Арена Армеец" в неделя за дългоочакван концерт пред българска публика на 18 ноември в София. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Дженифър Лопес излиза на сцената на зала „Арена Армеец" в неделя за дългоочакван концерт пред българска публика на 18 ноември в София.

Концертът на известната певица, актриса и танцьорка в България е част от турнето Dance Again, което започна на 14 юни в Панама сити и преди да пристигне в Европа бе на обиколка само в Южна Америка.

Вратите на зала „Арена Армеец" ще бъдат отворени от 18:00 часа, съобщават организаторите от Symphonics Entertainment Group.

Звездата, известна и със сценичния си псевдоним Джей Ло, се очаква да излезе заедно с музикантите и танцьорите си точно в 20:00 часа. Концертът й започва с Never Gonna Give Up.

За подгряването на настроението още от 19:00 часа от сцената ще се погрижат Бобо, Кристо, Лора Караджова и балет „Нова".

Организаторите допълват, че в залата ще има на разположение и четири бара - два в сектора, който е точно пред сцената, и още два в по-задната зона. Така се прави опит чакането на опашки за напитки да се оганичи, както и да се избегне излизането от залата по време на концерта.

Symphonics Entertainment Group допълват, че все още има правостоящи места на цена от 100 и 130 лв.

Само часове преди концерта в продажба беше пусната лимитирана серия билети от 110 лв. до 130 лв.

#Дженифър Лопес #„Арена Армеец" #Джей Ло #Лора Караджова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници