Интензивен трафик в петък: Къде да внимаваме

Интензивен трафик в петък: Къде да внимаваме
A A+ A++ A

На границата с Румъния трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП „Кардам“ на изход от страната, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ -МВР, на сайта си. Информацията за движението по граничните пунктове е към 6:00 часа тази сутрин.

Преминаването в участък от моста при ГКПП „Русе“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

По границата със Сърбия движението е нормално на всички гранични пунктове. Строително-монтажни дейности на ГКПП „Калотина“ налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Нормален е трафикът на граничните пунктове с Република Северна Македония и с Турция.

#засилен трафик #трафик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници