Катастрофа на АМ "Тракия" с полицейска кола

Катастрофа на АМ "Тракия" с полицейска кола

Novinite.bg

A A+ A++ A

Турски ТИР помете патрулка АМ "Тракия". От удара полицейския и тежкотоварния автомобил са се озовали в крайпътната канавка. В произшествието е участвал и лек автомобил с марка "БМВ" със сериозни материални щети.

Двама полицаи са леко ранени, по-тежко е пострадал трети човек, съобщиха от ОДМВР - Пазарджик, предаде агенция "Фокус".

Инцидентът е станал на 67-ия километър в платното в посока Пловдив. Екип на "Пътна полиция" е бил сигнализиран за самокатастрофирал автомобил. Извикани са линейки, които да транспортират пострадалите хора. Полицаите своевременно са обезопасили с конуси района. Към служителите на реда се е приближил шофьор на аварирала кола и ги заговорил. Малко след това турският камион помита конусите и патрулката, която се озовава в канавката вследствие на удара.

За щастие полицаите са били извън служебния автомобил и са се отървали с леки травми. Разговарящият с тях човек обаче е откаран с линейка към болницата в Пазарджик с много сериозни травми в областта на долните крайници. Към мястото на катастрофите пътуват още екипи на МВР, тече оглед, има екипи на Спешна помощ и пожарната, добавиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

Снимки: Novinite.bg

#"Тракия" #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници