Директорът МБАЛ-Благоевград издъхна внезапно, часове преди коледния банкет

Директорът МБАЛ-Благоевград издъхна внезапно, часове преди коледния банкет
A A+ A++ A

Директорът на МБАЛ-Благоевград д-р Огнян Митев почина внезапно тази сутрин. В дома му е извикан екип на Спешен център, който констатирал смъртта, съобщава struma.com.

Според коментарите причината за смъртта му е белодробна тромбемболия. Той имаше напоследък проблеми с белия си дроб, особено след ковид пандемията.

Д-р Митев не се е събудил, издъхнал е в съня си. Черната новина смрази лекарската гилдия, до последно той бе на работното си място. Само преди няколко дни беше в командировка. Днес бе насрочен коледния банкет на МБАЛ-Благоевград, който вероятно ще бъде отложен заради потресаващата новина.

Д-р Митев управлява болницата дълги години, той бе и един от най-добрите акушер-гинеколози в областта, който не спря да оперира, извън работата си като директор. Под вещите му ръце са изплакали стотици бебета. Последните две операции направи в понеделник, тази седмица.

Д-р Огнян Митев е сред най-успешните управленци на най-голямото здравно заведение в Пиринско. Удържа болницата в изключително трудни периоди и кризи. Поклон пред паметта му. Съболезнования на семейството му.

#Благоевград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници