ВИДЕО Фиркан опипа момиче в бар, после потегли с колата, влачейки гард, но сега му се стъжни

ВИДЕО Фиркан опипа момиче в бар, после потегли с колата, влачейки гард, но сега му се стъжни
A A+ A++ A

Пиян посетител на нощен клуб се заби с автомобила си във фасадата на зала за събития в Пловдив, като едва не уби охранител, който се опитал да го свали от колата му. Случката е отпреди няколко месеца. Хулиганът беше задържан - първо от здравите охранители на нощния локал, а после и от полицията за срок от 72 часа и след това пуснат от ареста с повдигнати обвинения, пише пловдивският сайт TrafficNews.bg.

Кадри от охранителни камери показват как мъжът се засилва с колата към хората пред заведението и набива спирачки. Спътничката – жената, с която живее, опитва да слезе от колата без успех. В този момент охранител опитва да го свали, но мъжът включва на задна скорост и започва да го влачи. След това се удря във фасадата, която го спира.

„Проблемът започна в дискотеката. Мъжът беше подпийнал. Започна да опипва момичета и жената, която беше с него, помоли охраната да го изведе. Така се стигне до агресията от страна на господина”, разказа Антония Камберева, управител на заведението.

Мъжът е опипал момиче наскоро навършило 18 години в дискотеката, която вече е подала жалба в полицията за унижението, на което е била подложена.

Посетителят е изведен от клуба по настояване на жената, с която живее, тъй като се опасявала от конфликт с приятеля на опипаното момиче.

„Жената се качи в техния автомобил и го помоли да тръгнат. Мъжът прояви арогантно поведение към нас. После отиде на шофьорското място при нея и й каза да слиза. Тя не пожела и той я удари. Тя се премести на задната седалка, а мъжът се качи и потегли с голяма скорост. Засили колата срещу нас. Когато дойде полицията се опита да излъже, че не е шофирал той. Пробата му за алкохол показа 1,33 промила”, обясни охранителят на нощния клуб, който е влачен с автомобил.

Случаят е докладван на прокуратурата. 43-годишният Стефан Стефанов е с обвинение за хулиганство. Текстът на обвинението гласи, че кoйтo извъpши нeпpиcтoйни дeйcтвия, гpyбo нapyшaвaщи oбщecтвeния peд и изpaзявaщи явнo нeyвaжeниe ĸъм oбщecтвoтo и е опасен рецидив, ce нaĸaзвa зa xyлигaнcтвo c лишaвaнe oт свобода от една до шест години.

#пиянски скандал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници