Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела

pixabay

A A+ A++ A

Луната е в намаляваща фаза, в знак Скорпион до 13:12 ч.

Енергията в дните на Скорпиона действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, старайте се да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Луната е на празен ход от 10:58 ч. до 13:12 ч. Да не се предприема нищо важно.

В 13:12 ч. Луната преминава в знак Стрелец, където ще пребивава до 17:33 ч. на 13 декември.

Лунен календар: 28 лунен ден от 06:08 ч. на 11 декември до 07:22 ч. на 12 декември

Лунният месец е към своя край, по-голямата част от Луната вече е покрита със сянка и е осветена само от тънък полумесец.

Енергията на 28-ия лунен ден е крехка и грациозна, като цвете, разкрива най-фините вибрации и може да избледнее от всякакъв негативизъм.

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Носи успех в делата. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно ще постигнете милостта на Нощната Богиня.

Днес в душата на човек трябва да цари хармония, която не бива да бъде нарушавана от негативни мисли и действия. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес започва да се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

В този ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко „посято” в предишните лунни дни, днес ще порасне. Праведника ще го настигне благо, а грешника – възмездие. Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани. Това е резултата от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко, което ви се случва - и доброто, и злото.

По-рано сключените контракти могат да донесат сега първите резултати. Добър ден за благотворителност по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Цветовете, които носят щастие в този ден са виолетово, лилаво, бяло.

Полезно е да се проведат очистителни процедури и гладуване. Подходящо е за сокова или зеленчукова диета. В менюто е добре да присъства повече растителна храна, а ако не можете без месо, поне намалете количеството.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен, а не механично изпълнение. Препоръчва се да го правите само със своя постоянен партньор. Любовта трябва да се изяви не само във физически план, но и в духовен. Бъдете много нежни и любвеобилни.

Подстригването не е подходящо, може да има негативни последствия за вашето здраве, да се снижи активността ви. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

#Луна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници