Заподозрян за убийство на тийнейджърка в РСМ е избягал в България

Заподозрян за убийство на тийнейджърка в РСМ е избягал в България
A A+ A++ A

Заподозрян за бруталното убийство на 14-годишно момиче в Северна Македония е избягал в България. Тялото на жертвата е намерено в чувал с вързани ръце и крака. Преди това тийнейджърката била отвлечена.

Според министъра на вътрешните работи на западната ни съседка Оливер Спасовски заподозреният е Люпчо Палевски-Палчо, лидер на малка политическа партия. Твърди се, че той е напуснал родината си с кола и адвокат и влязъл в Сърбия, а след това - в България. По-нататъшното му движение се уточнява, обяви Спасовски.

По случая вече са задържани трима заподозрени, съобщиха късно снощи от МВР в Северна Македония, цитирани от кореспондента на БТА Маринела Величкова. Днес Спасовски заяви, че още двама от предполагаемите извършители се издирват. Всички заподозрени са от партия, чиято централа е била претърсена.

Ученичката от Скопие беше обявена за изчезнала на 27 ноември около 8:30 ч. сутринта на тръгване за училище и в продължение на седмица медиите всеки ден задаваха въпроси към полицията дали издирването ѝ е дало резултат. В късните часове на вчерашния ден от МВР съобщиха, че момичето е намерено застреляно в близост до Скопие.

#убийство #РСМ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници