31-годишна украинка е паркиралата Ягуара си на Северния плаж в Бургас

31-годишна украинка е паркиралата Ягуара си на Северния плаж в Бургас
A A+ A++ A

Установена и вече санкционирана е украинката, която рано тази сутрин шашна бургазлии с избора си за паркомясто – на пясъка, на брега на Северния плаж. Тя е на 31 години, с временна закрила и живее в Слънчев бряг. Грози я глоба от 1000 до 3000 лв. или имуществена санкция от 3000 до 5000 лв., съгласно Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. Не е дала разумно обяснение защо е сметнала за нормално да паркира върху пясъка. Колата вече е изтеглена от Северния плаж.

Това не е първият случай, в който чуждестранни граждани паркират на плажа, напомня "Флагман". На 30 август постоянно пребиваващ в България руснак паркира на дюните на „Шофьорския плаж“ край Созопол. Той обаче поне бе опитал да нахлуе на ивицата с джип, а не както украинката – със скъпарски Ягуар.

И българи обаче си позволяват подобни нарушения. Пак тази година 34-годишен мъж от Добрич паркира отново на Шофьорския плаж. Тогава той се оправда, че не намерил място къде да преспи със семейството си. Незнайно защо, не е паркирал както останалите хора, на асфалтовия път, намиращ се над дюните, а върху самите тях.


#Бургас #Северния плаж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници