Майката на Митко от Цалапица: Има вероятност Рангел да не е убиецът

Майката на Митко от Цалапица: Има вероятност Рангел да не е убиецът
A A+ A++ A

Никой не ми е потвърдил все още новината дали Рангел Бизюрев е задържан наистина. Това каза за Plovdiv24.bg майката на Митко от Цалапица Атанаска Бакалова.

"За това се моля вече 4 месеца, Рангел да бъде задържан, за да го чуем какво ще каже. Защото тук имаше повдигнати обвинения въз основа на това, което са казали двамата братя. А те на всеки разпит си сменят показанията и не може да им се има доверие", каза майката на Митко.

По думите й, напълно е вероятно той да не е убиецът. Затова сега са много важни показанията му.

"Ние искаме да се изясни истината, искаме справедливост, искаме близнаците да си понесат наказанията. Митко беше жестоко пребит и убит. Никой не може да ни каже дали не е бил заровен жив и затова да се е задушил. Те са можели да му помогнат, но не са го направили. Искаме те да си понесат назаканията, ако е така. Искаме истината", каза Бакалова.

Близки и съселяни на майката на Митко от Цалапица - Атанаска Бакалова са се събрали в момента пред прокуратурата в Пловдив, където се провежда брифинг. Предполага се, че на него ще бъде оповестено, че Рангел Бизюрев, който се издирва с ЕЗА, най-сетне е задържан.

#Цалапица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници