Астроложка назова най-печелившата зодия през 2024 г.

Астроложка назова най-печелившата зодия през 2024 г.

Pixabay

A A+ A++ A

Годината на Зеления дървен дракон ще бъде много продуктивна за един от представителите на зодиакалния кръг. Това казва руската астроложка Василиса Володина.

Щастливците, които ще имат късмет във всичко, са родени под знака на Водолея.

Астроложката отбелязва, че Драконът симпатизира на представителите на знака заради присъщата им кипяща творческа енергия, затова и с радост ще им помогне във всички начинания.

От началото на годината ще настъпи период, благоприятен за кариерно израстване, реализиране на проекти и идеи, които ще допринесат за развитието на бизнеса им. А през лятото представителите на знака ще се къпят в пари, увеличавайки значително доходите си, казва Володина.

Началото на есента ще бъде време за промяна в личния живот на Водолеите. Вероятността да срещнат истинската си любов е много голяма.

Представителите на знака ще успеят да сбъднат свое желание или да направят мечтата си реалност. Драконът обаче обича конкретността, затова не трябва да бъдат твърде разпръснати в целите, които си поставят. Желанията им трябва да са обмислени и наистина важни, пише jenata.blitz.bg.


#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »