Пияното вале Нойзи: Трябваше да съм в кревата при Мария, вместо да карам на шише уиски

Пияното вале Нойзи: Трябваше да съм в кревата при Мария, вместо да карам на шише уиски
A A+ A++ A

Мария Игнатова няма нищо общо. Тя си спеше вкъщи, както трябваше и аз да направя. И сега тя е в позицията на човек, който страда незаслужено. Тя е един от хората, които разочаровах и й поднесох извинения". Това каза Ивайло Нойзи Цветков, след като миналата седмица беше хванат да шофира с над 2 промила алкохол, заради което беше задържан, а книжката му - отнета.

Той отново се извини за случката пред обществото.

Просто направих грешка, лоша преценка, бих казал. Познавам законите много добре, дори като юрист. Не бива да има такова нещо като "късо разстояние" и "ей го къде е." Просто не се прави така. Както и досега съм бил изряден пред закона, така възнамерявам да бъда и занапред", заяви Нойзи пред "Господари на ефира".

Около 02:15 ч. в петък на кръговото на ул. „Околовръстен път" и „Черни връх" автомобилът на Цветков бил спрян за проверка от служители на реда. Бил му направен тест, който показал концентрация на алкохол 2,12 промила. Колата му е била иззета.

Изпитото количество алкохол, след което минаващият за запознат по всякакви теми Нойзи е седнал да шофира, се равнява на около половин литър концентрат или 10 бири.

По-късно същия ден Нойзи бе пуснат срещу парична гаранция от 15 000 лв.

#ивайло Цветков-нойзи #пиян водач #Мария Игнатова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници