Шокиращи подробности! Прокурорското синче от Перник уринирало върху пребитите от него хора

Шокиращи подробности! Прокурорското синче от Перник уринирало върху пребитите от него хора

Фейсбук/Стоп кадър - бТВ, колаж: Novinite.bg

A A+ A++ A

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов е имал навика да уринира върху пребитите от него хора, докато те лежат безпомощно на земята, повалени от юмруците му. Това разказа в Софийския районен съд 25-годишният Никълъс Тодоров, който заедно с приятелката си Белослава Йорданова е сред пострадалите от агресията на наследника на пернишкия окръжен прокурор Бисер Михайлов, пише Уикенд.

Делото срещу 19-годишния Васил Михайлов тръгна с разпит на свидетели. Досега процесът бе провалян заради странен бойкот от страна на призованите жертви. Съдът разпореди принудително довеждане на свидетелите, част от които бяха докарани от полицаи.

Той не само пребиваше безпричинно хора, но и се гавреше с тях, заснемаше видеоклипове, докато те се гърчат в краката му, за да ги унижи. Има случаи на пребити и препикани от него хора. Аз лично съм гледал запис, на който едно моме е със свалени панталони, а Васил го налага с шутове по задните части. Накрая му казва, че би уринирал върху него, но сега не може, смая с показанията си 25-годишният Никълъс Тодоров.

Миналата пролет той бил привикан по телефона от прокурорския син на детска площадка „Жирафа“ в Перник. Там Васил Михайлов започнал да го налага с юмруци пред очите на приятелката му Белослава.

Поводът бил, че дни по-рано Никълъс нарекъл гаджето на Васил „тая“. Прокурорският син обаче твърди, че нападнал младежа, защото продавал наркотици на бившата му приятелка Боряна, която към днешна дата също е свидетел срещу него. Преди няколко месеца Боряна обяви, че многократно е била пребивана от Васил Михайлов, а след като го напуснал, я заплашил с убийство.

В съдебната зала излезе наяве и друг побой, за който до момент липсваше информация. На 24 май м.г. прокурорският син пребил бащата на актрисата Луиза Григорова на абитуриентския си бал. Красимир Григоров бил повален изненадващо, докато пресича пешеходна пътека в Перник, за да наблюдава абитуриентите. Нищо неподозиращият мъж получил силен юмрук, а свидетели на грозната сцена станали стотици зрелостници и техните родители, както и полицаи. Боят над таткото на актрисата бил заснет с мобилните телефони от приятели на агресора, но последствия за него нямало.

Според разпитаните свидетели прокурорският син пребил над 30 души в Перник през последните 2 години, като повечето те били нападнати без повод – за удоволствие. Сред пострадалите е и действащият полицай от Перник Калоян Евтов, който през 2019 г. задържал Васил и негов приятел по подозрение, че продават наркотици. Малко преди нападанието, неизвестни лица са запалили автомобила му. Впоследствие Евтов е бил преместен в София от началника си в Перник.

#Васил Михайлов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници