Преобладаващо слънчев четвъртък

Преобладаващо слънчев четвъртък
A A+ A++ A

Атмосферното налягане ще се повишава и ще е по-високо от средното за месеца.

Днес ще е предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, но след обяд постепенно ще отслабва. Максималните температури ще бъдат между 11° и 16°, в София около 11°, сочи прогнозата на НИМХ.

Над планините преди обяд облачността ще е значителна и на отделни места все още ще превалява слаб сняг, но бързо ще спира. Около обяд облачността ще се разкъса до предимно слънчево. Ще духа силен северозападен вятър, който постепенно ще отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 6°, на 2000 метра - около 0°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-северозапад, но след обяд ще отслабва. Максимални температури: 15°-16°. Температурата на морската вода е от 10° по северното крайбрежие до 15° по южното. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 19 мин. и залязва в 17 ч. и 2 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 42 мин. Луната в София изгрява в 10 ч. и 48 мин. и залязва в 19 ч. и 10 мин. Фаза на луната: три дни след новолуние.

#времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници