Новият кмет на Пазарджик: Единственият областен град сме, който е с НУЛА камери за видеонаблюдение

Новият кмет на Пазарджик: Единственият областен град сме, който е с НУЛА камери за видеонаблюдение
A A+ A++ A

Новоизбраният градоначалник на Пазарджик - Петър Куленски, шашна с изнесена информация, че градът е единственият областен с НУЛА общински камери за видеонаблюдение. Кметът от ПП-ДБ посочи важни акценти за развитието на Пазарджик:

Важни акценти за Пазарджик!

От днес, децата на футболния Хебър отново могат да разчитат на автобусен превоз за своите мачове. Реагирахме моментално след подадени сигнали за прекратяване на организирания транспорт. Спокойствието на децата и качеството на техните спортни и образователни занимания е приоритет за нас и ние ще продължим с мерките, чрез които да създадем по-добра среда за тях.

След проведена среща с директора на ОДМВР Даниел Луков бях информиран, че Пазарджик е единственият областен град в България с НУЛА общински камери за видеонаблюдение (за сравнение в общ. Септември има цели 47 такива). Това е категорично недопустимо и веднага след встъпването в длъжност ще започнем процедура за придобиване и разполагане на първите камери за видеонаблюдение, които да подобрят пътната безопасност и да допринесат за предотвратяването и разкриването на различни престъпления.

#Петър Куленски #Пазарджик #камери #камери за наблюдение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »